A melegburkolat kellemes, konfort  érzetet biztosít számunkra a helységben.

Melegburkolatokat minden helységben lehet alkalmazni.

Parkettát a lakóhelységekbenben, természetességéből adódóan, kíválóan lehet kombinálni bármilyen stílusú berendezéshez és textiliához.

 A hajópadló karakteres, rusztikus hangulatot ad a helységnek. Népi stílusú bútorokhoz ideális padlóburkolat.

Múanyagpadlók  / gumi, PVC, linóleum / praktikumai: olcsók, vízállóak és könnyen tisztithatók. Mintájukban utánozhatják a különböző anyagok és burkolatok mintáját. De helyetesíteni nem tudják azok eredeti, előnyös tulajdonságait. Vizeshelységekben, kamrákban, műhelyekben, előszobákban alkalmazhatók.

Padlószőnyeg előnye, hogy összefüggő meleg érzete biztosít.  Hálószobában vagy gyerekszobában használható ki ideálisan ez a tulajdonsága. Ugyanakkor nagyon befolyásolhatja a lakás arculatát. Anyaga lehet filc, buklé, velúr vastagabb és vékonyabb mínőségben.

Címkék: lakáskultúra padlóburkolat melegburkolat

 A hideg burkolatok onnan kapták nevüket, hogy anyagukból fakadóan hideg felületet adnak. Ennek kényelmetlen hatását enyhíthetjük ha hőszigetelő réteget teszünk alá.

 Hideg burkolatokat elsősorban a vizeshelységek burkolásásra használják, de dekoratív kő- tégla-  kerámiaburkolatok nappaliban, étkezőkben, előszobában is jól mutatnak és meghatározhatják a lakás hangulatát.

 

Címkék: hideg lakáskultúra burkolat padlóburkolat

Dekorötlet falfelületre

 2009.06.18. 15:08

Címkék: lakás dekoráció lakáskultúra falfelület

süti beállítások módosítása